Ще е нужно много време, за да се преодолее

...
  Ще е нужно много време, за да се преодолее
Коментари Харесай

Дарина Павлова с емоционално сбогуване с Берлускони (Вижте как посрещна новината)

 

" Ще е нужно доста време, с цел да се преодолее шока от загубата! Обичам те вечно и ти благодаря, че беше част от живота ми Силвио Берлускони! Почивай в мир! ". Така Дарина Павлова разяснява новината за гибелта на някогашния министър председател на Италия Силвио Берлускони. Вдовицата на Илия Павлов беше съкрушена от новината, която изненада целия свят. Дарина беше измежду околните другари на Берлускони и двамата изпитваха доста сантиментални усеща един към различен. Берлускони беше извънредно сърдечен към вдовицата и тя не крие, че двамата са запазили топлите си връзки, без значение от свадите свързани с него.

 

Дарина Павлова преди години даже беше спрягана за първа дама на Италия. След като се появи на няколко празненства на Берлускони и даже одобри да бъде негова стопанка на един рожден ден, заваляха догатки, че той й е предложил брак и даже са сгодени. Вдовицата на Илия Павлов изрично отхвърли тези клюки по-късно, само че се приказва, че е отклонила елегантно предлагането на починалия министър председател, тъй като не споделяла сърдечните му усеща, чак дотам.

 

Въпреки това двамата резервираха другарството си, като Берлускони нееднократно е въздишал по Павлова. " Дарина? Ах, каква невероятна жена. Само в случай че бях по-млад ", няколко пъти се пошегува с историята за брака им Берлускони. Той в никакъв случай не удостовери, нито отхвърли слуховете да любовен романс посред им, само че не криеше, че се възхищава на бизнес дамата и цени извънредно доста връзките им.

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР